ژلیش ناخن در نارمک

بازگشت به وب نوشته‌ها
ژلیش ناخن در نارمک

ژلیش ناخن در نارمک

ژلیش ناخن یا لاک موقت برای خانم‌هایی که به‌دنبال روشی بلندمدت برای طراحی مد و لباس خود و همراهی آن با رنگ ناخن هستند، توصیه می‌شود. این روش نسبت‌به لاک معمولی دوام بیشتری دارد و دیرتر پاک می‌شود. باید از دستگاه LED یا UV جهت انجام ژلیش ناخن استفاده کرد. ژلیش ربطی به کاشت ناخن ندارد و قیمت آن در سطح شهر متغیر است، اما باید از کیفیت و مرغوبیت مواد مصرفی در مراکز معتبر که مجوز صنفی دارند، اطمینان پیدا کنید. با ژلیش ناخن، فرق آن با لاک کلاسیک، روش های انجام (معایب و فواید هر یک) و نکاتی مهم برای انجام ژلیش آشنا شوید.

ژلیش چیست؟

پس از اکستنش و لیفت مژه و کاشت ناخن، یکی از تکنیک‌های جذاب و دوست‌داشتنی در طراحی استایل بانوان خوش تیپ، ژلیش ناخن است. ژلیش همان لاک کلاسیک است که با اکریلیکِ ژل‌مانند مخلوط شده،‌ لاک موقت محسوب می‌شود و گاهی دوام و کارایی بیشتری از لاک دائمی دارد. اسم محصول لاک ژل GEL POLISH است که نام برند محصول بوده و عموم آن را ژلیش می‌خوانند. لاک ژل‌ها معمولا در سه مرحله روی ناخن انجام می‌شوند: ژل بیس، ژل رنگی و تاپ ژل. لاک ژل برای ناخن‌های طبیعی استفاده می‌شود، اما گاهی روی ناخن‌های کاشت هم قابل استفاده خواهد بود. ژلیش ناخن به نسبت لاک معمولی، زمان و هزینه بیشتری می‌طلبد. در موقع شستن ظروف یا در معرض بودن دست با مواد شوینده لاک معمولی سریع تغییر حالت می‌دهد اما ژلیش، مقاومت بیشتری نسبت به تغییر رنگ در مدت کوتاه دارد و ترک‌خوردگی آن از لاک معمولی کمتر است.

همان‌طور که گفتیم لاک ژلیش ناخن، ژل رقیق‌شده است که مثل لاک کلاسیک، در بطری کوچک نگهداری می‌شود. با فرچه کوچکی که در لاک کلاسیک استفاده می‌کردید، می‌توانید از این محصول روی ناخن بکشید. ژلیش با جریان هوا خشک نمی‌شود و به دستگاه نیاز دارد.

ژلیش ناخن در نارمک

ژلیش ناخن یا لاک موقت که نباید با کاشت ناخن اشتباه شود، دارای مراحلی است که باید گام‌به‌گام توسط یک آرایشگر ماهر با مواد یک‌بار مصرف باکیفیت انجام شود. لاک‌های معمولی که در بازار وجود دارند، آسیب زیادی به پوست و سطح ناخن می‌رسانند و منافذ را مسدود می‌کنند که این امر، بهداشت پوست و ناخن بانوان را در بلندمدت تهدید می‌کند. در آرایشگاه‌ها، معمولا از بانوان پیش از فرایند مانیکور سؤال می‌شود که از لاک معمولی استفاده شود یا ژلیش. اگر شما دومی را انتخاب کنید، انتخاب هوشمندانه‌ای کرده‌اید که مزایا و معایب آن را ادامه توضیح می‌دهیم.

فرق ژلیش ناخن با کاشت ناخن

گاهی بانوان جوان، کاشت ناخن را با ژلیش ناخن اشتباه می‌گیرند. در کاشت ناخن، موادی از جنس پلاستیک یا پودرهای فشرده‌شده روی ناخن شما قرار می‌گیرد و سبب بلندتر و ضخیم‌تر شدن ناخن می‌شود که معمولا طرح و رنگ‌های گوناگونی دارند تا این ترکیب مصنوعی، سبب ظاهر خوب ناخن شود؛ درحالی‌که در فرایند مانیکور ناخن از مواد ژل‌مانندی روی ناخن‌های طبیعی شما استفاده می‌شود و هدف از آن، بلندتر نشان‌دادن ناخن نیست. در ژلیش ناخن، بر خلاف کاشت ناخن، باید از نور لامپ‌های ال ای دی یا اشعه ماوراءبنفش برای خشک شدن ژلیش استفاده کرد که این فرایند در کاشت ناخن، کاربردی ندارد.

ازجمله تفاوت‌های ژلیش ناخن و کاشت ناخن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ماندگاری

مهمترین فرق بین ژلیش و کاشت ناخن در میزان ماندگاری آن‌ها است؛ ژلیش ناخن معمولا در حدود ۱۵ روز ماندگاری دارد و پس از این مدت توصیه می‌شود که برای ریموو یا ترمیم آن اقدام کنید. اما کاشت ناخن بسته به نوع، می‌تواند تا ۴۰ روز دوام داشته باشد و دیرتر نیاز به ترمیم پیدا می‌کند.

  • سازگاری با نوع ناخن

معمولا توصیه می‌شود که از ژلیش ناخن برای افرادی که ناخن‌های نازک و شکننده ای دارند، استفاده نشود؛ زیرا این روش می‌تواند رسیدن اکسیژن به ناخن‌ها را مختل کند. اما در کاشت ناخن به دلیل استفاده از موادی پلاستیکی و فشرده، ضخامت ناخن‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته و احتمال شکستن آن‌ها هم کاهش پیدا می‌کند. البته به دلیل سو‌هان کشیدن زیاد ناخن، مراجعه به افراد غیرمتخصص در این زمینه می‌تواند باعث ایجاد مشکلات جدی یا حتی کنده شدن صدف ناخن‌ها شود.

  • تاثیر بر شکل ظاهری ناخن‌ها

برای افرادی که ناخن‌های معمولی دارند، استفاده از تکنیک ژلیش ناخن بسیار مفید خواهد بود؛ زیرا بررسی تفاوت ژلیش و کاشت ناخن نشان می‌دهد که عوارض ژلیش برای این موارد کمتر است. اما اگر ناخن‌های کوتاهی دارید یا فرم ناخن‌ها پهن هستند، می‌توانید با استفاده از کاشت، آن‌ها را به فرم دلخواه برسانید. به عبارت بهتر می‌توان گفت که هدف از ژلیش ناخن، حفظ حالت طبیعی آن است و تغییر خاصی را در این حالت‌ها ایجاد نمی‌کند.

  • نگهداری

یک فرق بین ژلیش و کاشت ناخن این است که نگهداری از ژلیش ناخن بسیار ساده تر است؛ به همین دلیل به افرادی توصیه می‌شود که زمان زیادی برای رسیدگی به ناخن‌های خود ندارند یا اینکه کارهای خانه را انجام می‌دهند. اما کاشت ناحن به دلیل موادی که در آن به کار رفته، نیاز به مراقبت بیشتری دارد و ممکن است در مجاورت موادی مانند مواد شوینده قوی دچار آسیب شود.

  • قیمت

تفاوت ژلیش و کاشت ناخن از نظر قیمت برای بسیاری از افراد حائز اهمیت است. باید بدانید که قیمت ژلیش ناخن در مقایسه با کاشت بسیار کمتر است، اما کمتر بودن ماندگاری این مدل هم می‌تواند بر روی هزینه‌های درازمدت اثر بگذارد. به طور کلی اگر تنها برای یک مراسم خاص می‌خواهید ناخن‌های زیبایی داشته باشید و دوست ندارید که برای این کار هزینه زیادی صرف کنید، توصیه می‌کنیم که ژلیش ناخن را انجام دهید. برای اطلاع از قیمت کاشت ناخن اصفهان می‌توانید بر روی لینک درج شده کلیک کنید.

  • نحوه طراحی

به طور کلی می‌توان گفت که از نظر نحوه طراحی، تفاوت خاصی بین کاشت و ژلیش مشاهده نمی‌شود؛ با این حال در ژلیش ناخن، ممکن است شما به رنگ‌های لاک ژل‌های موجود در سالن محدود شوید. اما برای طراحی بر روی ناخن‌های کاشته شده تقریبا محدودیتی ندارید و امکان طراحی به صورت برجسته هم بر روی آن وجود خواهد داشت.

ژلیش ناخن در نارمک

نحوه انجام ژلیش ناخن در نارمک

دست را به‌مدت ۲۰ تا ۶۰ ثانیه داخل دستگاه ژلیش ناخن (در عکس بالا زیر لامپ LEF) قرار دهید تا ژلیش خشک شود. کیفیت لاک ژلیش و برند لامپ LED در مدت زمان خشک‌شدن مؤثر است. لاک ژلیش بر اساس حرارت و واکنش‌های ایجادشده، از مایع به جامد تبدیل می‌شود. فرایند خشک شدن نباید خیلی کوتاه باشد. اگر حس می‌کنید به زمان بیشتری نیاز دارید، حتما این زمان را به خشک‌شدن اختصاص دهید.

هر لایه که ژلیش می‌شود، باید ناخن را زیر دستگاه بگذارید. این فرایند را حتما تا خشک شدن تمام سطح ناخن ژلیش‌‌شده ادامه بدهید. پوشش آخر لاک ناخن برای درخشش بیشتر ناخن است، اما توجه کنید که پس از زدن تاپ‌کوت هم باید ناخن شما زیر دستگاه خشک شود. این کار برای محکم‌کاری و حفاظت بهتر و بیشتر از لاک اصلی به‌عنوان پوشش نهایی روی ناخن کاربرد دارد که به‌صورت مات یا براق است و به‌سلیقه بانوان بستگی دارد. پس از انجام فرایند ژلیش ناخن، تا چند ساعت از شستن دست با مواد شوینده و شیمیایی خودداری کنید.

عوارض ژلیش ناخن

هر اقدام آرایشی و مراقبت پوست و مو از لیفت ابرو و هایفو تا لیزر و اکستنشن مژه بدون عوارض نیست و نسبت به روش‌های سنت، معایب خاص خود را دارد. اما گاهی علایق فرد و روش‌های جایگزین که متخصصان معرفی می‌کنند، به‌گونه‌ای است که سبب می‌شود تا برخی از تکنیک‌ها بیش از روش‌های سنتی و کم‌تر تهاجمی٬ مورد استفاده قرار بگیرد و محبوب شود. روش‌های طب سنتی و طب سوزنی طرفداران کمتری نسبت‌به روش‌های جدید مراقبت از پوست و مو دارند. بنابراین، ژلیش هم از این قاعده مستثنی نیست.

ژلیش برای بانوانی که ناخن‌های خیلی ضعیف و حساسی دارند، توصیه نمی‌شود. اگر خواهان این کار هستید، حتما با پزشک متخصص پوست خود مشورت کنید. در ژلیش، معمولا سطح ناخن بین ۴ تا ۵ لایه، با مواد مخصوص، کاور می‌شود و پس از قرارگیری دست داخل دستگاه، استحکام پیدا می‌کند. این امر باعث می‌شود که روی سطح ناخن شما لایه‌ای قرار بگیرد. وجود این لایه هوارسانی به سطح پوست و ناخن را مختل کرده و استمرار در آن در بلندمدت، باعث مشکلات پوستی می‌شود.

بنابراین توصیه می‌شود اگر عاشق ژلیش ناخن با طرح‌ها و رنگ‌های مختلف برای طراحی تیپ‌های فصلی هستید، بهتر است با فاصله زمانی این کار را انجام دهید تا اکسیژن‌رسانی به ناخن، به‌خوبی انجام شود.

همیشه قبل از انجام ژلیش با پزشک متخصص پوست مشورت کنید تا از سلامت آن‌ها از نظر رنگ و جنس و اندازه مطمئن شوید. باید توجه داشته باشید افرادی که مداوم از لاک ناخن استفاده می‌کنند، باید گاهی به ناخن‌های خود استراحت بدهند تا هوا زیر سطح ناخن جریان داشته و رطوبت کافی جذب شود.

این نکته را به‌خاطر داشته باشید که هیچگاه ژلیش ناخن‌های خود را با وسایل تیز و نوک چاقو صاف یا پاک نکنید. حتی از سوهان هم نباید برای پاک کردن ژلیش استفاده کرد. این کار به‌شدت به صفحه ناخن شما آسیب می‌رساند.

درصورتی‌که از محصولات با کیفیتی برای ژلیش استفاده کنید که مجوز قانونی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت دارد ‌معمولا دچار عوارض نمی‌شوید. بهتر است پس از ژلیش ناخن، از روغن‌های تغذیه‌کننده استفاده کنید. همچنین، از انجام این کار برای کودکان، به‌خصوص کودکانی که عادت به جویدن ناخن دارند، پرهیز کنید تا مواد شیمیایی وارد بدن فرد نشود.

نکاتی که درمورد ژلیش ناخن

  • حتی الامکان ژلیش ناخن را پس از مشورت با پزشک متخصص پوست انجام دهید تا از سلامت پوست و ناخن خود اطمینان لازم حاصل کنید.
  • شهرت فلان سالن آرایشی در تهران یا مراکز استان‌های کشور٬ دلیل خوبی برای مرغوب بودن متریال مورد استفاده و قیمت مناسب نیست. لذا پیش از انتخاب سالن آرایش و زیبایی مورد نظر خود برای ژلیش با افراد خبره و مطلع مشورت کنید.
  • روش‌های تبلیغاتی که در فضای مجازی و اینستاگرام برای طرح ها و رنگ های مختلف ژلیش ناخن با متریال گوناگون ارائه می‌شود٬ معمولا مورد توصیه پزشکان نیست. لذا پیش از هر اقدامی روی ناخن، با پزشک مشورت کنید.
  • مواد و فرایندی را که تکنسین سالن زیبایی برای ژلیش ناخن شما به‌کار می‌برد، همواره بررسی کنید.
  • گاهی دیده می‌شود که برخی از سالن‌های زیبایی به‌خصوص در روزهای پایانی سال که تعداد زیادی مشتری دارند، بدون توجه به پاک شدن کامل ژلیش قبلی روی سطح ناخن، نسبت به ترمیم ژل و ژلیش جدید اقدام می‌کنند. این روش، استحکام ژلیش را کاهش می‌دهد. بنابراین توجه کنید که پیش از ژلیش، مواد قبلی با حوصله و دقت از سطح ناخن شما پاک شود.
  • اگر در خانه برای پاک کردن ژلیش اقدام می‌کنید، باید دقت شما زیاد باشد. استون‌های صددرصد یا محلول‌های پاک‌کننده ناخن را از مراکز معتبر و مجاز که نشان سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را دارد، تهیه کنید. به اصالت محصول و تاریخ مصرف و انقضا توجه کنید.
  • محلول‌های پاک‌کننده ناخن از استون ملایم‌تر هستند و معمولا آسیب کمتری به پوست وارد می‌کنند.
  • از گوش‌پاک‌کن آغشته به محلول باکیفیت برای پاک کردن سطح ژلیش استفاده کنید.
  • مواد پاک‌کننده ژلیش ناخن را حتی‌المقدور حدود یک ربع روی سطح ناخن قرار دهید تا خوب جذب شود. سپس ناخن آغشته به محلول را لای فویل آلومینیومی سبک قرار دهید. وقتی ژلیش به‌طور کامل پاک شد، با مقداری آب جوشیده، ناخن را تمیز کنید.
  • دست‌ها را با حوله تمیز خشک کنید. از کرم مرطوب‌کننده دست و روغن‌های تقویتی استفاده کنید تا سبب شادابی پوست و اکسیژن‌رسانی به سطح ناخن شود. پوست اطراف ناخن در فرایند ژلیش نباید آسیب ببیند. به‌همین‌خاطر، از مرطوب‌کننده استفاده کنید.
  • استفاده از پوشر کوتیکل (پوست گوشه‌های ناخن را پاک‌سازی می‌کند) برای از بین بردن پوست‌های اضافی توصیه می‌شود.
  • کیت‌های ژلیش خانگی وجود دارد. سالی هانسون از جمله برندهای معروف بازار است.
  • برخی از موادی که برای جلا دادن ناخن شما استفاده می‌شود، سرطان‌زا است. فرمالدهید و تولوئن و دی بوتیل فتالات می‌تواند در این دسته باشد. پیش از آن که ناخن‌تان را پولیش کنید، مواد تشکیل‌دهنده را از روی بسته محصول مطالعه و جزئیات را بررسی کنید. گاهی بعضی محصولات نیز سبب ایجاد قارچ ناخن و بیماری‌های پوستی می‌شود، بنابراین از محصولات نامرغوب و تجاری استفاده نکنید.
بازگشت به وب نوشته‌ها